Airline Tactiek

Airline Tactiek

Luchtvaartmaatschappijen hebben in de achter ons liggende jaren waardevolle informatie verzameld over het reisgedrag van hun passagiers. De meesten van u hebben deze informatie gratis verschaft door deel te nemen aan de zgn. frequent flyer programma's.

Op basis van de reispatronen die in beeld zijn gebracht kunnen luchtvaartmaatschappijen vrij nauwkeurig bepalen hoeveel vraag er ontstaat naar een bepaalde vlucht. Met deze wetenschap kunnen zij vervolgens tariefklassen openen of juist sluiten. Zodoende wordt de opbrengst per vlucht gemaximaliseerd. Veelal betekent het dat u als klant meer betaalt dan de meest voordelige tarieven die worden aangeboden.

Omdat luchtvaartmaatschappijen niet alleen in hun thuisland actief zijn, maar ook daarbuiten is het een complex geheel van factoren die bepalen of de tarieven in een bepaalde klasse wel dan niet beschikbaar worden gesteld.  Degenen die inzicht in deze tactiek hebben kunnen er ook hun voordeel mee doen en dat verklaart de ruime voorsprong van 12flycheap. Met de kennis van de airline tactiek en hun prijspolitiek kan 12flyCheap voor u de plaatsen selecteren tegen de meest voordelige tarieven. Het zal duidelijk zijn dat kennis en inzicht in deze materie alleen mogelijk is op basis van jarenlange praktische ervaring in het vak.

Deze knowhow stelt 12flyCheap graag aan haar relaties ter beschikking, zodat u kunt profiteren van voordelige tarieven, ongeacht welke bestemming u kiest of waarvandaan u vertrekt.

Direct contact?

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

12flycheap
Rubenslaan 20
1816 MB Alkmaar
T: 072-5113099
M: 06-53230259
E:info@12flyCheap.nl