Ook uw reisbudget beheersen? Kijk wat 12flyCheap voor u kan betekenen.

Ook uw reisbudget beheersen? Kijk wat 12flyCheap voor u kan betekenen.

Maak gebruik van een ervaren expert op luchtvaartgebied.

  1. Gegarandeerd de laagste prijs
  2. Klant profiteert van gerealiseerde besparingen
  3. Geen servicekosten, maar all-in tarieven.

Waarom kan 12flyCheap goedkoper dan anderen leveren?

Bij veel leveranciers wordt de informatie uit de computer gebruikt om de tickets te boeken. Luchtvaartmaatschappijen die de tarieven en beschikbaarheid in de computer beheren kunnen zodoende de agenten ‘sturen’. Met de jarenlange ervaring weet 12flyCheap hoe maatschappijen hun marketing strategie hanteren. Door hier slim gebruik van te maken komen (forse) besparingen binnen het bereik. De in jaren opgebouwde expertise stelt ons in staat om voor onze opdrachtgevers de meest voordelige tarieven samen te stellen. Alle door 12flyCheap geleverde tickets voldoen aan de voorwaarden van de maatschappijen.

Iedere aanvraag wordt zorgvuldig geanalyseerd. Veel tijd wordt geïnvesteerd in de speurtocht naar de beste of meest voordelige oplossing.

Wij willen u graag zekerheid bieden en nemen (waar mogelijk) alvast een vrijblijvende optie op de vluchten van uw keuze. U bent niet verplicht ons aanbod te accepteren. Binnen de deadline van de reservering kunt u beoordelen of u gebruik wilt maken van ons aanbod. Bij internet maatschappijen zijn opties niet mogelijk.

12FlyCheap werkt samen met diverse gecertificeerde IATA agenten in binnen- en buitenland.

Direct contact?

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

12flycheap
Rubenslaan 20
1816 MB Alkmaar
T: 072-5113099
M: 06-53230259
E:info@12flyCheap.nl